CAMPER : de Pössl Campster

De marktleider onder de kampeerbusjes komt in het voorjaar van 2017 met een campervan op basis van de gloednieuwe Citroën SpaceTourer.  Nog eentje zal je denken, maar deze heeft wel één heel sterk argument in zijn voordeel : een uitneembaar keukenblok.

Multifunctioneel

Een fietsweekend aan zee, een dagje zoo met de kids én hun vriendjes, een vriend helpen verhuizen, of gewoon een grote vakantie, de Campster zou het allemaal moeten aankunnen.  De basis is dus de gloednieuwe SpaceTourer van Citroën met een lengte van 4,95m.  Maar het grote geheim van zijn multifunctionaliteit ligt in zijn uitneembare keukenblok, zodat hij bijvoorbeeld plaats kan maken voor een extra 3-zitsbank.  Handig voor alledaags gebruik.  De hoogte is ook met het hefdak nooit meer dan 1,99m en dus kan hij ook (net nog) in een ondergrondse garage binnen.


Cabriogevoel

Het door SCA ontwikkelde hefdak beschikt over een openritsbaar panoramavenster.  Vanuit het bed van 2,00 bij 1,20m krijg je zo bijna een cabriogevoel.  De twee-zitsbank kan je ombouwen tot een bed van 1,95 bij 1,15m, zeker voldoende voor twee kinderen.  De bank staat op rails en kan zo aanschuiven aan de tafel, samen met de twee draaibare voorstoelen.  Reizen met zijn zevenen kan dus ook, maar dan moet je wel de keuken opofferen.  De achterste kast blijft wel altijd staan.  


Betaalbaar

Transporter en co kunnen maar beter uitkijken want deze Campster is te verkrijgen vanaf zo'n € 38.000.  Het motorvermogen start bij 90pk en kan optioneel tot 180pk stijgen.  Nog even wachten tot het voorjaar van 2017.

Indeling


Meer foto's


Reacties