CAMPER: de Reimo Ford Transit Custom Triostyle

 Sinds enkele maanden beschikt Reimo ook over een uitvoering van zijn TrioStyle op basis van de nieuwe Ford Transit Custom.  Die nieuwe Ford biedt best wat voordelen ten opzichte van de Volkswagen T5, zoals 10cm meer binnenbreedte waardoor bijvoorbeeld een bed van 200 x 140 cm kon worden voorzien.  
De Variotech 3000-achterbank beschikt over drie driepuntsgordels en kann indien nodig ook volledig verwijderd worden. 
De keukenunit uit de Reimo Ford Transit TrioStyle beschikt over een tweepitsvuurtje, een compressor-koelkast, een spoelbak en uiteraard de nodige opbergruimte.  Daarnaast beschikt hij ook over een verswatertank van 50 liter en een afvalwatertank van 32 liter, evenals een kleerkast en extra opbergruimte. 
Naast het grote bed dat je vormt door het ombouwen van de achterbank, heb je ook nog een extra bed in het hefdak.  Dit bed is 200 x 120 cm groot, ook voldoende dus voor twee volwassenen als die niet te onrustig slapen. 
Optioneel kan je ook kiezen voor een PortaPotti, een geluidsarme gasverwarming met twee gasflessen van 5kg, een vloer in parketoptiek, LED-verlichting en nog meer.  Ook twee extra zitplaatsen behoren tot de mogelijkheden, zodat de TrioStyle een handige zevenzitter wordt.
De Ford Transit Custom wordt aangedreven door een 2,2 TDCi motor van 100 of 155 PK (310 of 385 Nm koppel).  In rijklare toestand weegt hij zo’n 2.600 kg, de MTM is 3.325kg.
Reacties