CAMPER : de Pössl 2Win Style (D-Line)


Sportieve paartjes die op zoek zijn naar een leuke camper moeten zeker eens bij Pössl langs.  Daar hebben ze o.a. deze 2Win Style als buscamper in de aanbieding, en al haalt zijn naam dan geen schoonheidsprijs, hij werd wel op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht verkozen tot Kampeerauto van het Jaar 2012.

Buiten straalt de 2Win Style sportiviteit én klasse uit, vooral de twee ronde raampjes achterin aan het bedeinde vallen in de smaak.
Zoals je in de video van Togo Reisemobile onderin kan zien heb je vooraan twee draaibare stoelen en een tweepersoonszitbank.  Dat maakt samen vier zitplaatsen, handig als er eens iemand komt meelunchen want slapen kan je eigenlijk maar met z'n twee.  Het tweepersoonsbed (196x140/130) bevindt zich achterin en bereik je langs de natte cel, die over een handig schuifdeurmechanisme beschikt.
De 2Win Style is 6m lang en weegt 2.880 kg.  Je kan nog 420 kg bijladen, dat lukt zeker wat er is best wat laadruimte beschikbaar, zoals bijvoorbeeld onder het bed.  Als basis kan je zowel bij Citroën als bij Fiat terecht.

Meer foto'sReacties